Hej Alla
 
Nu är det dags att planera in kommande årsmöte samt förnya sitt medlemskap för 2018
 
Först !! Medlemskapet:
 
Oavsett om man har varit medlem innan eller om man är ny medlem skall man klicka på länken och fylla i sina uppgifter.
Har man betalat in medlemsavgiften under oktober – december gäller det för 2018 också.
MEN !!! klicka på länken ändå och fyll i uppgifterna, på det här sättet får vi ett nytt fräscht medlemsregister för 2018, utan att behöva lägga tid på att stämma av listor mot varandra.
Det räcker alltså inte att bara betala in och se glad ut J men det är en bra början !! man måste också gå in och fylla i sina uppgifter via länken J
 
NYTT för 2018 är att ni kan swisha på 123 137 13 50 

Länk till formulär

Info på hemsidan om medlemskapet


Nummer två ! årsmötet:
 
Årsmötet kommer hållas i Fregatten den 22:e februari med start 18.00, och beräknat avslut är 21.30…
Tanken är att vi går igenom dagordningen mm.. först.
Efter avslutat årsmöte kommer Johan Ullman hålla en föreläsning om Stress och Sömn… MISSA INTE DETTA  ni får gärna bjuda med era respektive  ! det är nyttigt för alla.
 
Anmäl er till årsmöte senast den 15:e februari, glöm inte anmäla eran respektive också så att vi kan planera fikan … Anmälan görs i länken nedan
 
Underlaget inför årsmötet bör vara klart en vecka innan möte, så hör av er om ni vill ta del av detta i förväg.
 
Motioner eller förslag till föreningens utveckling skickas till info@cksundet.se senast den 15/2.
Valberedningens ordförande är Staffan Sandberg och han nås på staffan754@gmail.com

Länk till anmälan för årsmötet
 
Information om Johan för den nyfikne
http://www.traningarmedicin.se/

Mvh CK Sundet

Läs hela inlägget »

När killarna i H45 tyckte att det var lite för långt att åka till Veteran-SM i Gottne strax utanför Örnsköldsvik,  så väckte Viktor tankar om att köra Elit-SM nere i Småländska Burseryd istället!! Vår erfarne elitcyklist och tvåfaldiga svenske mästare Michael Olsson som i år framförallt satsar på MTB med Team Serneke Allebike, kommer även att köra SM i landsväg och nu får han ett gäng gubbar med sig som hjälpryttare!! :) Medelålder på 47 år (Michael borträknad!!) men med hårda ben och pannben så kan det här bli riktigt roligt!! 
På startlinjen för CK Sundet i tempo 22/6 samt linjelopp 25/6 står Michael Olsson, Marcus Larsson, Viktor Torstensson, Staffan Sandberg och Gabriel Nyström!

Vi önskar er alla ett gigantiskt lycka till!!

Och för oss supportrar så går starten för linjeloppet kl 12.00. Restid ca 2,5h från Stenungsund!!
Hoppas vi ses på plats!!


 

Läs hela inlägget »

Under våren 2017 kommer klubben starta en tydligare motionscykling med syftet att erbjuda nya cyklister ett sätt att hitta till säker gruppcykling, och för alla medlemmar att hitta utmaningar på sin nivå.

Klubbens ledord är ”fart efter kamrat”.

Söndagen den 9 april startar vi med organiserade rundor och kommer ha söndagar kl 9:00 vid McDonalds i Stenungsund som fast tid och plats.
Motionsgruppen kommer ha en ledare för den lugna gruppen och sen skapas övriga grupper efter vilka deltagare och ambitioner som finns för dagen. Ledaren för lugna gruppen kommer lägga ut information om rundan på onsdag veckan innan på hemsidan och i våran Facebook grupp… Kolla även in vår kalender här till vänster

För nya cyklister eller alla som inte är vana att cykla i grupp kommer vi ha Introduktionsrundor den 9/4 och 7/5. Då går vi igenom lite om klubben, hur man cyklar i grupp och cyklar en kortare runda.

Är du erfaren cyklist och intresserad av att vara ledare för en lugn grupp under 1-2 söndagar så kontakta motionsgruppen så berättar vi mer.  Mejl: motioncks@gmail.com

Snart är våren här!
CK Sundet Motion

Läs hela inlägget »

Stort tack Alla som kom igår!!
Utan Er medlemmar har vi ingen förening och vi i styrelsen är så glada och tacksamma över att drygt hälften av er dyker upp på vårt Årsmöte, ert engagemang betyder allt! :)
Stort tack till Anders Tordenvik och Sara Rönnberg för ert fina och betydelsefulla styrelsearbete!
Vi välkomnar nu Clara Isaksson och Nicklas Johansson till styrelsen!
Även om 2017 kommer innebära mycket tävlande liksom tidigare år, så kommer vi under året att ha ett stort fokus på våra motionsrundor och välkomnar varmt vår nya Motionssektion!

2017 kommer bli ett grymt år, vi ses på vägarna!!

Styrelsen
 

Läs hela inlägget »

Boka in följande datum i kalendern ! info kommer även gå ut via mejl till alla nuvarande registrerade medlemmar. För övriga som vill ha info om mötet vänligen mejla info@cksundet.se 

Det bjuds på fralla och kaffe, så vi vill veta hur många som kommer.
Anmäl er via denna länk senast 16/2 ::::::ANMÄLAN:::::

Motioner eller förslag till föreningens utveckling skickas till info@cksundet.se senast den 16/2.

Plats: Kulturhuset Fregatten, Stenungesal 2, kl 19.00 den 2:e Mars

PS !! Glöm inte att förnya erat medlemskap, eller rentav bli ny medlem i CK Sundet via länken till vänster i menyn

Väl mött, styrelsen i CK Sundet

Läs hela inlägget »

De flesta av oss förknippar nog denne 29-åring framförallt med MTB och en massa cykelmek, men förutom att bygga cyklar, träna och tävla i MTB så har Nicklas  Johansson i år även tävlat för Sundet som Senior i landsväg och nästa år kommer Nicklas att vara en av drivkrafterna i vårt H-30 lag!
Som jag snuddat vid så älskar Nicklas inte bara att cykla utan har även en stor passion och kunskap inom cykelmek. Han är lite av en Skalman och det beror inte på att han älskar allt som är grönt :), utan pga att de flesta prylar som behövs inom cykelmek (och lite till....) finns att tillgå i hans garage ute i Rollsbo. Det är just här i garaget som Nicklas tillbringar stor del av sin fritid och han är inte sen att hjälpa till när cykeln strular för hans vänner!
Den 5 nov kommer medlemmar i CK Sundet få möjlighet att ta del av Nicklas gedigna mekkunskaper!
Mer info om upplägg och pris kommer!

Vid frågan om vad cyklingen betyder för Nicklas, får jag till svar:
"Cykling är mitt liv"! :)

Läs hela inlägget »

Vilken fantastisk höst vi har!!
Känns overkligt att tänka på kyla, is och snö när graderna utanför dörren fortfarande ligger över +15grader! :)
Men vi vet ju att vintern kommer och vill du då inte cykla med vinterstass och dubbdäck så är du välkommen på våra inomhuscyklingar som drar igång v.45!

Var? STC i Stenungsund
När? Söndagar kl 09.00-10.30 start 13 nov.
Vem? Medlemmar i CK Sundet, du behöver ej ha STC-kort.
Hur? Maila marie.rangeby@telia.com för inlogg till bokningssidan.

Hoppas vi ses i sadeln, inne eller ute i vinter! :)

//Annika


 

Läs hela inlägget »

Backtempot MTB kommer att starta vid dammen och köras till utsiktspunkten ca 1 km.

Samling vid vattentornet i Ytterby senast kl.18:00, första start kl.18:30.

Det kommer att bli ett härligt test i din personliga kamp mot klockan. Alla kan ställa upp! Får vi många anmälningar kommer vi att dela upp er i klasser.

Anmäl er på bifogad webblänk:
https://goo.gl/forms/wAbhP1D6COtiBuvw2.
På detta formulär skriverni in erat Kön, Ålder, Namn, Klubbtillhörighet samt E-mailadress.
Skulle ni få problem med anmälningen så får ni höra av er till Anders Bäfver. anders.bafver@telia.com

Regler:
Hjälm är obligatoriskt! Nummerlappen skall fästas på ryggen och hämtas vid startplatsen senast 30 min före första start. Vi kommer starta med 1 minuts mellanrum.
Uppåkande cyklist ska, vid passerandet lämna ett avstånd i sidled på minst 2 meter. Efter 1 km ska den
uppåkte cyklisten ha lämnat minst 25 meters avstånd till den andre.
Detta är roligt och eftersom du enbart tävlar mot klockan kan alla vara med!

Sista anmälningsdag 19 september.

Väl mött :)

Läs hela inlägget »

Vårt mål för 2016 var att klubben skulle erbjuda er medlemmar fler träningstillfällen och då framförallt kontinuerliga Söndagsdistanser. Av flertalet anledningar har detta inte blivit av utan vi har varit beroende av att medlemmar själva dragit igång träningar.
Självkritiska som vi är så har vi nu startat en motionssektion och hoppas på en bättre struktur med fler träningsmöjligheter nästa år!!
Men innan våren är här så hoppas vi att ni hakar på våra höst/vinterdistanser samt vår spinning som kommer att starta redan i november månad!! Mer info om detta kommer!

Så här på hösten är det ganska härligt att blicka framåt och börja fila på nya mål inför nästa säsong MEN innan vi gör det vill vi njuta lite över årets fina tävlingsprestationer. Utan att rabbla upp alla resultat under året så vill vi lyfta våra Mästerskapsmedaljörer som vi har i klubben! Charlotte Brems har under säsongen tagit silver i SM-MTB D-40, silver i SM-tempo D-40 samt brons i SM-linje D-40. Gabriel Nyström lyckades knipa silver i SM-tempo H-45 samt brons i tempo på NM H-45. Stort grattis till er båda!! :)
Övriga som tävlat med licens för klubben i år är Catharina Rutgersson, Michael Olsson, Nicklas Johansson, Sara Rönnberg, Anders Andersson, Jimmy Balderud, Tobbe Hellström, Tobias Bovin,  Marcus Larsson, Annika Söderström, Viktor Torstensson, Maddy Andreasson och Staffan Sandberg.

Läs hela inlägget »

Senaste inlägg.

Senaste kommentarer

Arkiv

Etiketter